Sponsoren

Even voorstellen…

272 leden, waarvan 188 actieve spelers en coaches. BJM-GEMBAS Knesselare wil zich, samen met de vele vrijwilligers, blijven profileren als de snelst groeiende én ambitieuze basketbalclub binnen het Meetjesland.
We willen zoveel mogelijk kinderen de kans geven om basketbal te spelen in competitie, ieder op hun niveau. De kernwaarden van de club zijn sportiviteit, wederzijds respect, samenwerking, trots en maatschappelijke betrokkenheid. Het familiaal karakter is én blijft daarbij steeds van primordiaal belang. Het merendeel van de trainingen gaan door in Aalter en Knesselare. Daarnaast hebben we ook een bloeiende jeugdwerking in Maldegem welke ondersteund wordt door de vzw Basketjeugd Maldegem. Alle thuismatchen worden wekelijks in de sfeervolle Sporthal Flabbaert gespeeld, waar we ook een eigen cafetaria uitbaten.

Komend seizoen starten we de jeugdcompetitie met maar liefst 12 ploegen in niveau 2, 3 en 4. Daarnaast brengen we volgend jaar ook 5 seniors ploegen in competitie. De Dames-A promoveren en spelen daarbij voor het eerst in de clubgeschiedenis in 2de landelijke. Een mijlpaal voor onze club!
De Heren A hebben de concrete ambitie om de play-offs te halen in 1ste provinciale. Het is de intentie om op korte termijn, met beide A-teams een vaste waarde te worden in de landelijke reeksen.

Om deze steile ambities kracht bij te zetten willen we financieel gezond zijn en blijven. Zonder jullie medewerking is dit echter niet mogelijk. Op deze pagina vindt u ons actueel aanbod aan sponsorpakketten. Wij hopen dat wij u na het lezen enthousiast hebben kunnen maken over de vele mogelijkheden bij onze club. Ook een ander voorstel kan steeds op maat worden uitgewerkt, afgestemd op jullie specifieke wensen. We nodigen u dan ook van harte uit om verder kennis te maken tijdens een persoonlijk gesprek. Alvast bij voorbaat dank voor jullie interesse!

BJM-Gembas
BJM-Gembas

Nu reeds interesse?

Contacteer onze sponsoringsverantwoordelijke

Onze formules

Shirtsponsor

Heren A (1ste prov.) of Dames-A (2de land.)

€ 750
per seizoen

 • Publiekstrekkers
 • Sterke visibiliteit
 • Contract: 3 jaar

Shirtsponsor

Dames B, Heren B&C of Jeugdploeg

€ 500
per seizoen

 • Publiekstrekkers
 • Sterke visibiliteit
 • Contract: 3 jaar

STEEDS INCLUSIEF BIJ ELKE SPONSOR-FORMULE...

 • U wordt in een clubnieuwsbrief voorgesteld als sponsor
 • Uw publiciteit komt op TV in de cafetaria & op de website
 • U wordt als VIP uitgenodigd naar onze sponsoravond
 • U krijgt voor elke club-activiteit een uitnodiging

Opwarmshirts

€ 300
per 3 seizoenen

Ploegsponsor

U8, U10 of U12

€ 200
per seizoen

Wil jij peter of meter worden van één van onze jeugdploegen? Dat kan!
Deze sponsorformule is er op gericht om onze cuties 1 seizoen lang financieel en logistiek te ondersteunen. Hoe cool is dit?

Sponsorbord

€ 275
per seizoen

 • Contract: 3 jaar

Sponsor van het Weekend

vanaf € 500

Wilt u een volledig thuisweekend met uw zaak in de kijker staan? Wij zorgen ervoor dat je op en naast het terrein prominent aanwezig bent. Er is de mogelijkheid om uw bedrijf kort voor te stellen aan het publiek gedurende verscheidene tijdstippen. Uiteraard bent u onze VIP tijdens de wedstrijden van onze A-teams op zaterdagavond.

Matchbal

Ploeg naar keuze

€ 100

OP MAAT

Het kan zijn dat u niets ziet in de diverse sponsor-mogelijkheden, maar toch graag een bijdrage wilt leveren aan onze club . Bij sponsoring op maat kijken we naar uw wensen en mogelijkheden om tot een gepaste vorm van sponsoring te komen. 

Mogelijks hebt u wel interesse om onze Presenting Partner te worden (het koppelen van uw naam aan onze clubnaam, prijs op aanvraag) of je kan ook sponsoring voorzien in natura. Alles is bespreekbaar!

Alle prijzen excl. 21 % BTW.

Interesse of meer informatie...

Contacteer onze sponsoringsverantwoordelijke