Season Kick off 2023-2024

YESSSSSSSSSS!!!!

De bekerwedstrijden en competitie komen voor alle onze ploegen dichterbij wat wil zeggen dat we naar het einde van de voorbereiding gaan en we ons kunnen opmaken voor het echte werk.

Dus ook onze KICK-OFF op zaterdag 9 september nadert heel snel. We kijken immens uit naar onze familiedag met team- en individuele foto’s en vanaf dit seizoen ook met onze clubfoto met z’n allen. Iedereen zal in de loop van da namiddag/avond verwacht worden om opnieuw voor de lens van fotograaf Sarah plaats te nemen. De individuele foto’s zullen opnieuw verschijnen op de website en in onze kantine komen de ploegfoto’s die ook gepubliceerd worden online (website/facebook enz…).

We rekenen dus op de aanwezigheid van iedereen, niets leuker dan volle ploegfoto’s, niets meer jammer dan lege individuele foto’s op de site… En die clubfoto, die moet nog groter worden door de blijvende groei in ons ledenaantal…

We koppelen dit aan een foodtruck van 1 van onze partners, nl Pasta La Vista uit Adegem. Tussen 18u en 21u (uren kunnen licht wijzigen afhankelijk van het aantal inschrijven) kunnen jullie genieten van een heerlijke pasta met 1 van de volgende sauzen: Bolognese, 4-kazen, Carbonara, Pasta la vista (met spek), veggie en Thaï red Curry.

Voor de democratische prijs van 8 euro voor een kleine portie (aangeraden tot 12jaar) en 10 euro voor een grote portie kunnen jullie hiervoor inschrijven via volgende link:

inschrijven season kick off 2023-2024

Dezelfde avond kunnen jullie ook genieten van wedstrijden van onze dames A en heren A:

  • 18u00 Dames A vs Titans Basket Bonheiden A (beker van Vlaanderen)
  • 20u30 Heren A vs BBC Houtem Redwolves A (oefenwedstrijd)

 

We maken er met z’n allen een heel leuke familiedag van en hopen op jullie massale aanwezigheid gedurende de hele dag!

Planning:

  • 11u – 19u individuele en teamfoto’s (definitieve planning wordt verspreid volgende weekend)
  • 18u – 21u foodtruck Pasta La Vista
  • 20u Clubfoto met iedereen (jeugd en seniors, coaches en pv’s en omkadering)
  • 18u – 22u wedstrijden Dames A en Heren A

 

Tot dan!

Clubfoto: 2022-2023