Mike Dunn & Peter Rajniak

BJM-GEMBAS BRENGT DE AMERIKAANSE SHOOTING COACH LEGENDE MIKE DUNN & DE LUXEMBURGSE SHOOTING COACH PETER RAJNIAC naar de FLABBAERT voor een ‘once in a lifetime’ Shooting Camp & Clinic.

Date : 18 augustus 2023

Place : Flabbaert Knesselare

Mike Dunn is een Amerikaanse Shooting Coach die bekend staat voor zijn exceptionele skills en kennis van basketbal shot technieken, en werkt samen met een aantal van de beste spelers. Zijn expertise en passie voor de sport hebben voor zijn uitstekende reputatie gezorgd. Vandaag is hij 1 van de meest opgezochte shooting coaches in de basketbal wereld.

Peter Rajniac is een ex-professionele basketbalspeler die momenteel aan het werk is als Shooting coach voor het Luxemburgse Nationale Basketbal Team en hij is de oprichter van bball_shooting_club waar hij zijn passie voor basketbal doorgeeft aan de jonge generatie basketters.

SHOOTING CAMP

Aantal deelnemers: max 36 (24 intern + 12 extern)

Doelgroep: Hoge doelen (vanaf U14 – niv 2 of degelijke basis)

Timing: 10:30 – 15:15 (2 sessies van 2u met lunchpauze)

Prijs: 49 €

UPDATE 21/06/2023 : De inschrijvingen zijn wegens het grote succes voor het shooting camp afgesloten.  Wie zich op een wachtlijst wil plaatsen mag een mail sturen naar info@bjm-gembas.be 

CLINIC

Aantal deelnemers: onbeperkt

Timing: 15:30-17:00

Prijs: 15€

We beseffen dat het uur voor de clinic niet ideaal is voor werkende coaches, maar dit is een once in a lifetime opportunity om een shooting clinic te volgen van 2 meesters in hun vak.