Transfernieuws

05/04/2022

We melden graag een eerste inkomende transfer bij de dames A!
Marie-Elise Everaert maakt de overstap van BBC Wildcats Gavere waar ze de M19 combineerde met hun A-ploeg in 2e landelijke. Marie-Elise is 19 jaar en startte haar basketloopbaan bij basket Meetjesland. Ze speelde in de jeugd oa bij Jeugd Gentson en LDP Donza, alsook bij haar huidige club.
Haar basketbalinzicht en defensieve skills zijn de wapens waarmee ze onze dames A zal versterken.

Welkom Marie-Elise!

Jens Coppens
Maxim Boeckaert
Ruben Devliegher
26/01/2022

Opnieuw een inkomende transfer voor onze heren A: Jens Coppens maakt de overstap van BBC Falco Gent B (2e land) en zal ons team volg seizoen versterken.

Jens is een talentvolle polyvalente speler die ons snelheid, creativiteit en shotkracht zal bijbrengen. Hij wordt aangetrokken als 2-speler maar heeft mogelijkheden op meerdere posities.

Ook met hem werd vanaf het eerste gesprek duidelijk dat we op 1 lijn zaten en was er direct een positieve klik met onze coach. Hij is zeer ambitieus en enthousiast om onze ploeg te vervoegen!

Welkom Jens!

26/01/2022

Vandaag kondigen we een laatste transfer aan voor onze heren A. De ploeg is bij dezer volledig en gewapend om opnieuw onze ambities en doelstellingen na te streven: Maxim Boeckaert komt onze ploeg versterken en speelt nu bij LDP Donza B (1e land).

Maxim zal de nodige centimeters toevoegen aan onze ploeg en is een zeer mobiele 4-speler die wanneer nodig ook op de 5-spot kan spelen. Hij is defensief sterk en zal ons nog meer opties achter de driepuntlijn geven. Zijn komst zorgt ervoor dat de ploeg zeer uitgebalanceerd is!

Maxim kent de ambities van de club en kon zich hier snel in vinden na een zeer goed gesprek met coach Steven!

Welkom Maxim!

17/01/2022

Een derde inkomende transfer voor onze heren A: Ruben Devliegher zal onze ploeg versterken en komt over van Bavi Gent…

Ruben is een 2-speler met een zeer sterk 3puntshot die de laatste jaren uitgegroeid is tot een absolute sterkhouder binnen zijn team… hij is zeer balvast, kan de nodige creativiteit brengen en kan ook op de guard spelen.

Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat we op 1 lijn zaten en Ruben absoluut gelooft in het verhaal dat we binnen onze club aan het schrijven zijn!

Welkom Ruben!

Kyan Debrock
09/01/2022

De gesprekken met onze heren A zijn volop aan de gang. Volgende 7 spelers kozen alvast reeds voor een verlengd verblijf bij onze A-ploeg: Dietger Rooze, Robin Wauman, Niels Blondeel, Dries Vandenhaute, Bas De Vilder, Pieter De Pauw en Pj Bonnarens

Daarnaast kondigen we graag de eerste inkomende transfer aan: Kyan Debrock maakt de overstap van Bavi Gent en komt ons versterken op de guard. Kyan is zeer ambitieus en past perfect in de visie en ambitie van onze club! Naast zeer veel organisatie zal hij de ploeg de nodige defensieve kracht, energie, mentaliteit en karakter bijbrengen!

Welkom Kyan!

Sander Cocquyt
09/01/2022

We geven vandaag graag nog een nieuwkomer mee voor onze heren A: niemand minder dan Sander Cocquyt zal onze ploeg voor de komende 3 seizoenen versterken.

Sander is al jaren 1 van de sterkhouders uit 1e provinciale en ook dit jaar staat hij bovenaan de topscorerslijst. Ook Sander stapt graag mee in ons ambitieus verhaal en zal onze ploeg versterken op de 5-spot.

Hij maakt de overstap van Basket Meetjesland.

Welkom Sander!