Transfernieuws

17/01/2022

Een derde inkomende transfer voor onze heren A: Ruben Devliegher zal onze ploeg versterken en komt over van Bavi Gent…

Ruben is een 2-speler met een zeer sterk 3puntshot die de laatste jaren uitgegroeid is tot een absolute sterkhouder binnen zijn team… hij is zeer balvast, kan de nodige creativiteit brengen en kan ook op de guard spelen.

Tijdens de gesprekken werd al snel duidelijk dat we op 1 lijn zaten en Ruben absoluut gelooft in het verhaal dat we binnen onze club aan het schrijven zijn!

Welkom Ruben!

09/01/2022

De gesprekken met onze heren A zijn volop aan de gang. Volgende 7 spelers kozen alvast reeds voor een verlengd verblijf bij onze A-ploeg: Dietger Rooze, Robin Wauman, Niels Blondeel, Dries Vandenhaute, Bas De Vilder, Pieter De Pauw en Pj Bonnarens

Daarnaast kondigen we graag de eerste inkomende transfer aan: Kyan Debrock maakt de overstap van Bavi Gent en komt ons versterken op de guard. Kyan is zeer ambitieus en past perfect in de visie en ambitie van onze club! Naast zeer veel organisatie zal hij de ploeg de nodige defensieve kracht, energie, mentaliteit en karakter bijbrengen!

Welkom Kyan!

09/01/2022

We geven vandaag graag nog een nieuwkomer mee voor onze heren A: niemand minder dan Sander Cocquyt zal onze ploeg voor de komende 3 seizoenen versterken.

Sander is al jaren 1 van de sterkhouders uit 1e provinciale en ook dit jaar staat hij bovenaan de topscorerslijst. Ook Sander stapt graag mee in ons ambitieus verhaal en zal onze ploeg versterken op de 5-spot.

Hij maakt de overstap van Basket Meetjesland.

Welkom Sander!